Fotografering af bryllupper

Mange af jer vil vide det ligesom fotografiet. Før eller senere kommer spørgsmålet: “Har du ikke lyst til vores bryllup et par billeder at gøre?”

Hvis al den første bryllupsfotograf så hurtigt under behandling, vil jeg gerne give dig nogle råd på hånden. Tre artikler blev oprindeligt planlagt, fordi der er, men bliver endnu mere, her er en kort indeks over alle artikler:

Den første ting du bør spørge dig selv: Vil jeg faktisk skyde på brylluppet eller ej? Hvis du har en dårlig fornemmelse omkring det, at vielsen tage billeder eller du normalt ikke ville forvente at gøre brylluppet portrætter, det siger til bruden og gommen. Hvad gør en fordel, hvis venskab er brudt på grund af dårlige bryllupsbilleder.

Alle andre havde sagt på forhånd, før: svedige hænder, og en øget hjertefrekvens er normalt for første gang, men det er stadig en masse sjov.

Udstyr

Om udstyr, jeg vil ikke sige meget. I princippet, er næsten alle moderne DSLR ideel til bryllupsfotografering. Ideelt set bør man også have en hurtig linse og en sko mount, fordi lyset i mange kirker og registreringsdatabasen kontorer ikke er den bedste. Jeg foretrækker at bryllupper altid zoomobjektiver, fordi jeg kan arbejde med en mere fleksibel. Prime linser bruges kun selektivt, når jeg har brug for lysintensiteten eller ønsker at opnå en bestemt effekt. Det skal bemærkes, ville være, at et andet kamera legeme er meget nyttig. Selv om risikoen er meget lille, kan et kamera gå galt. Hvis du flyver lukkeren på kameraet ved brylluppet omkring dine ører, og du har ingen ekstra krop her, vil jeg ikke sidde fast i din hud. Selvfølgelig skal du ikke nødt til at købe et andet kamera. Hvis du ikke har andet er helt sikkert den bedste måde at låne.

Stadig en insider tip for udstyr: chance for at nogen spørger, om du ønsker at fotografere deres bryllup, kan blive øget betydeligt med lange teleobjektiver. For alle, der har en lang linse, skal så uundgåeligt gøre gode billeder til højre?

Fotografen er vigtigere end kameraet

Vigtigere end selve kameraet den person bag kameraet. Dette bør selvfølgelig vide, hvad det gør, fordi for de fleste kameraindstillinger er et bryllup i hvert fald den forkerte lejlighed.

Her er en kort checkliste over ting, du bør kende:

Hvad er blænde, lukkertid, ISO og eksponeringskompensation?
Hvordan hastighed prioritet, blænde prioritet og manuel mode?
Hvad er anvendelige ISO på dit kamera, er uden støj for meget?
Som du sætter kameraet til autofokus betyder, at han gør hvad han gør?
Sådan bruger du sko montere på kameraet uden at motivet er for “flad” flash?
Hvis du starter med en af disse vilkår ikke kan, bør du sørge for før brylluppet du smart.

Så meget for en introduktion til emnet, i anden del omhandler forberedelserne til den næste.

Nu hvor jeg har beskæftiget sig med generelle spørgsmål i den første artikel, er det nu mere specifikt, fordi det beskæftiger sig med forberedelserne. Og jeg vil gå først til at forberede en til at ske med brud og brudgom sammen. Derefter kommer de ting, du skal forberede dig selv.

Brud og brudgom er uden tvivl de vigtigste personer i et bryllup. Derfor bør du tage dig tid til at udføre en detaljeret briefing med de to. Vigtigt Jeg tror først og fremmest at lytte til de ønsker, før man bringer deres egne forslag. Ofte er der allerede konkrete ideer, hvordan, hvornår, hvor og hvad der skal fotograferet. Først når alle krav er blevet rejst, bør du tale med hende om den faktiske implementering. Så du har alle de vigtige ting nogensinde i tankerne og for at undgå det, er allerede begyndt at blive kørt ned i detaljer. Hvis du ønsker, kan du oprette dig en checkliste. Så du kan glemme alt under samtalen.

Essential er at tale om timing. Så hvornår vil være, hvor, skal, hvor længe du har tid til et portræt shoot, eller når den gruppe af billeder at blive skudt med familien. Som en fotograf bør du helt sikkert altid være foran eller i det mindste samtidig med brudeparret på stedet, fordi stort set aldrig det gør ondt at have lidt buffer tid. Så du kan få øje på, før udkig efter de bedste udsigter og blive fortrolig med lyset.

Et andet vigtigt punkt er billedet rettigheder. Hvis du ønsker at offentliggøre fotografier, hun er en model release er et must. Jeg bruger til modellering kontrakten fra Pather Media. Under det link, du kan finde en tysk og en engelsk version, og mange flere ting om billedet rettigheder.

Hvis du har drøftet disse ting med brudeparret, lad os give dig telefonnummeret af vidner eller søskende. Ofte ting er planlagt som parret ikke kender endnu.

Det har hjulpet mig med mine første bryllup handelssystemer, den meget kender.Derfor har jeg tidligere set på mig, så vidt som det var muligt. Dette er den store dag så den nødvendige sikkerhed, fordi du ved, hvad de kan forvente. Hvis du ofte fotograferet bryllupper, er det ved i mine øjne ikke helt så vigtigt at lokaliteter.Processerne er ofte ens, og hvis du allerede kender dette, kan du hurtigt tilpasse sig situationen.

Lad os tale om forberedelserne af kunst: der er nogle kritiske ting at undgå ubehagelige overraskelser senere opleve. Du skal absolut pakke nok batterier og hukommelseskort og indlæse dem før eller endda omformatere.

Desuden bør du kontrollere, om optageformatet er indstillet korrekt på kameraet. De følgende formater er kun RAW eller JPG (bedste kvalitet) i spørgsmålet. Begge formater har deres fordele og ulemper. Jeg foretrækker RAW-format, fordi jeg er så i den efterfølgende behandling mere spillerum.

Hvad angår tilbehør jeg bærer det meste med en masse. Her er en liste over ting, der kan være ganske nyttigt.

Tripod + monopod
Reflektor til portræt shoot
Hoved (Hjælper med store gruppe billeder)
Unleashed lyn + Light Control + Light Stand
Redskaber
Hvis derefter renses linserne og alle forberedelser er gjort, dobbelttjekke, at alt er bedst er, hvad du har brug for.

Det var omfanget af forberedelserne. Den næste del handler om bryllup i folkeregisteret og kirke. At skyde bryllup portrætter og gruppebilleder for at få den fjerde del. Der vil du komme til at opleve, hvad jeg mitschleppe alle de ting jeg har nævnt ovenfor.

Vielsen

Vielsen er højdepunktet af ethvert bryllup. Her skal du finde et kompromis, for ikke at forstyrre ceremonien og stadig få sine billeder. Fra registreringsdatabasen kontor til registreringsdatabasen kontoret og fra kirke til kirke, er der forskelle i sekvensen. Så du bør vide, før ceremonien finder sted om, hvordan og hvor du turde.

Det er bedst at tale, før ceremonien med justitssekretæren eller ministeren (selv om ekspedienten), hvad man må, og hvad der ikke er. Afklar dette vigtige også spørgsmålet om, hvorvidt du har lov til at bruge en flash eller ej. Det hjælper ofte til at spørge, hvor andre fotografer er også venlige og hvornår, “altid”. I store kirker noget sådant kan være meget nyttig.

Registratoren kontor skal placeres som en fotograf normalt bevæger sig nogenlunde frit og direkte bag registratoren. I kirker, er det imidlertid ildeset, hvis du står direkte bag præsten. Derfor er det vigtigt at spørge, hvor er de nødvendigvis ikke bør.

Hvad skal du se efter under ceremonien også, det er hvordan du bevæger dig. Det gør en stor forskel på, om du kører vildt rundt eller flytte roligt fra A til B. Ofte kameraet selv opfattes som et irritationsmoment. Du bør slukke alle bip, før kameraet og langvarig brand med kontinuerlig optagelse og ‘unødvendige’ gnistre hvor det er muligt.

Før, under og efter ceremonien, er der nogle billeder, som du ikke bør gå glip af:

brudens far bringer bruden til alteret
Underskrift / bryllup stearinlys
Inficeret Ringe
Kiss
Tillykke til gæsterne
Bruden og gommen kommer fra kirken / Registry Office (ris eller blomster vil blive smidt)
Du bør afstive selv ikke kun bruden og gommen. Udover dem, er der andre vigtige mennesker, såsom vidner, søskende, bedsteforældre eller forældre til bruden. Dette bør du også nu og da nødt til at tackle.

Hvis bare lidt tid (for eksempel, når musik spilles) Jeg kan lide at gøre nogle billeder fra atmosfæren eller bruge min ultra vidvinkel at få så meget som muligt fra det område på et billede. Især nærbilleder gøre en stor forskel. De er dejlige minder for bruden og gommen kan også være fantastisk at bruge i bryllupsalbum.

Nu er det vigtigste tip! Det er vigtigt i mine øjne ved ceremonien, meget godt at være opmærksom på de følelser af mennesker. Først da kan man også trykke på udløserknappen på det rigtige tidspunkt.

Den fjerde del så forventer du tips om gruppens billeder og et portræt skyde. Hvis du har spørgsmål eller forslag, sætte det i kommentarerne.

Gruppebilleder

Ved gruppebillederne dine færdigheder er en efterspurgt instruktør. Dybest set, bør du starte med den store gruppe skud, hvor alle personer på billedet og derefter lidt efter lidt være. Vent derfor ikke har hele brylluppet part i alle hendes billeder med groomsmen, brudens forældre, søskende, osv. har i kassen.

For at opsætte samfund, trin er selvfølgelig meget godt. Ved udarbejdelsen af bruden og gommen skal stå i midten. Den pårørende og vidner er derefter direkte ved siden af bruden og gommen og alle de andre er spredt rundt.

Så alt i billedet er virkelig, virkelig, nødt til at være opmærksom på, at ingen har skjult bag den forankørende bil og fjernet alle deres solbriller. Det giver de bedste resultater, hvis gruppen allerede linet op, når noget bryder op, fordi entertaineren beder dig. Hvis du kan tænke på noget så spontan, kan du også bare højt “ost” eller “Dette er fuglenes skrig og trykke på aftrækkeren.

Selve bryllupsportrætterne

Turde bryllup portrætterne vise hende, hvad du kan. Her er det i en stram tidsramme at gøre en masse dejlige billeder. Jeg er glad for at skyde et portræt med to vidner, venner eller søskende, stemningen af de fans virkelig meget. Hertil kommer, har du så lige en hjælpende hånd her, men ikke en god assistent ikke erstatter, men stadig kan være nyttige.

Når jeg forsøger at uddelegere begrænset til det mest nødvendige. Selvfølgelig er instruktion givet, men man skal aldrig glemme, at vi ikke har betalt model foran ham.Begynder at få varmen er bedst med enkle motiver. Ofte nok et bud knus eller et kys for at få smukke portrætter. De første flotte fotos skal vise dig bruden og gommen også højreklikke på kameraet skærmen, der typisk tager altid lidt af tryk og spænding af de to.

Siden photo shoot med bruden og gommen er ofte ved middagstid, skal fotografen vide, hvordan man får meget høj sol i håndtaget. Det er bedst ikke at sætte i fuld sol, men foretrækker at søge et skyggefuldt sted. Men da ikke alle skygger vil skyde hvor du ønsker, er du nødt til at arrangere noget med solen. Her så de reflektorer og blinker kommer i spil.

Da ikke-lukkede øjne foretrækkes, men bruden og gommen bør gøre mere med ryggen til solen og kigger på dig lidt lysere mørke side. Her har du den samme sol som et hår lys, og dermed en finere forskel fra baggrunden, som giver billedet lidt mere dybde.

Brud og brudgom skal have et kig på solen, der er et simpelt trick til at undgå klemte sammen øjne. Lad os lukke de to øjne, tælle til tre og tre, skal de åbne deres øjne igen. Da hun åbnede øjnene, hun trækker på aftrækkeren. Da denne drik er meget udmattende for øjnene, bør du ikke overforbrug det.

Endelig igen vigtigste tip: have det sjovt på skuddet. Det lyder temmelig trivielt, men en anspændt stemning er anspændte tider nu fotos. Så meget er på mode at grine!

Hvis du kender når at starte visse aspekter, kan man få sig selv allerede i en god position. Det er også vigtigt – som næsten altid mere foto-til tider at ændre den holdning, at ikke alle billeder fra samme vinkel.

Mellem points program er også altid noget luft. Denne tid kan bruges til at fange denstemning af fine eller at tage billeder af gæsterne. Mit motto er her at levere på hver gæst som nogle smukke billeder. Fortrinsvis er selvfølgelig optagelser af parret på billedet, men også billeder af de forældre eller søskende med enkelte gæster er altidet smukt minde. For sådanne billeder, foretrækker jeg at bruge min teleobjektiv, så jegkan holde mig diskret i baggrunden.Lad os nu vende tilbage til det vigtigste punkt for at fejre: Når der bliver spist, er ikke fotograferet. Efter at alle, der ønsker at se senere selv med munden fuld brylluppetbilleder? Fotograferet i sin noget stemning og bord dekorationer, tage sikkerhedskopier af hukommelseskort eller endnu bedre, få noget at spise selv. Fordi det er fotograferet på en tom mave er stadig kun halvt så god. Du bør dog aldrig at flytte kameraet for langt væk sted, som før, efter og under (fx mellem to kurser.) Spisermiddag taler ofte.

Brylluppet er overstået, og du har lavet en masse billeder. Naturligvis fotografi kun en brøkdel af arbejdet. Nu kommer den del, som du skal gøre ved dit skrivebord.De enkelte trin forklare præcist, alle ville være uden for rækkevidde, så jeg vil begrænse mig til mit workflow.

Bagsiden

For et bryllup reportage, er det ikke sjældent, at man kommer med flere tusinde billeder hjem. Disse skal sikres først.Den ekstra backup tager over på mig direkte i Adobe Ligthroom importere billederne.Til dette har jeg fremlægge den importtilladelse til et sted, hvor billederne vil også spare Ligthroom endnu. For mig er dette en ekstern USB-harddisk, hvor billederne forbliver det, indtil jeg er færdig. Hertil kommer, forlader jeg data i redigering fase er på hukommelseskortet, i tilfælde af en sag til at falde tilbage på de oprindelige data.

6.2 Visninger og revision

Nu kommer ud af den bølge af billeder udvælge de bedste fotos. Til dette bruger jeg det rating system i Lightroom. I det første trin jeg går igennem alle de billeder og sortere ud i udvalget. For eksempel, hvis nogen kører ind i billedet, er de lukkede øjne og fokus er ikke, hvor han skulle sidde der, bliver billedet markeret som et udvalg.

Alle andre billeder har en vurdering af en stjerne, og her vil jeg lave en skelnen mellem ‘OK’, ‘gode’ og ‘Very Good’. Jeg synes, det er vigtigt ikke kun at den tekniske kvalitet af de billeder, der skal overholdes, men også det faktum, at billeder har følelser. Selv fotos med linse flares, refleksioner og motion blur har ofte en ganske særlig appel.

BilledBehandlingen

Når du redigerer jeg går igen gennem alle de billeder, der har modtaget en vurdering.Dette var den første til at få de sædvanlige justeringer, så tonalitet, kontrast, skarphed osv..Nu skal du finde de billeder med en høj score lidt mere opmærksomhed. Her får de en bestemt stil, og det vil blive savnet, hvis nødvendige lokale justeringer i billedet. 95% af arbejdet sker direkte til mig i Lightroom. Kun hvis jeg har brug for specielle ting som skaber komponere, er GIMP anvendes.

Hvis jeg har gjort alle de billeder, de er eksporteret fra Lightroom, og brændt på DVD.Fordi jeg virkelig stoler ikke på DVD er en eller anden måde ikke så, jeg lader data på dvd igen kontrolleres af den brændende programmet.

Det var den sjette og sidste gang være en del af bryllupsfotografering serien. Jeg håber der er nogle nyttige tips og tricks var der. Som nævnt ovenfor, de andre artikler var også meget generelle og bør være primært en generel oversigt. Hvis du har spørgsmål om tekniske detaljer, kan du lide mig en mail eller skrive direkte til kommentarerne. Måske resultater fra en eller anden spørgsmål endda en anden artikel.

Reklamer